Primera jornada formativa del dispositiu de seguretat de les Festes de Sant Joan 2023 La formació es va fer a Mallorca, el dissabte dia 27 de maig

Bep Al·lès / Ciutadella – Dissabte passat es va realitzar, a Mallorca, la jornada formativa envers el dispositiu de seguretat de les festes de Sant Joan 2023. Aquesta trobada, anomenada “Planificació operativa de la gestió de grans concentracions de persones”, va obtenir una gran resposta per part de les Associacions de Voluntaris de Protecció i altres serveis d’emergències.

Hi van assistir un total de 32 AVPC (membres de les Associacions de Voluntaris de Protecció Civil), la Cap de sala d’emergències, el Tècnic de Plans de Salvament i Emergències i el Coordinador AVPC de Balears.

Fins a Mallorca s’hi van desplaçar dos oficials de la policia local de Ciutadella i es va donar formació específica cap al dispositiu de seguretat, emmarcat dins el Pla Director de Seguretat.

Així, els voluntaris de Protecció Civil van rebre formació sobre les competències i capacitats que han d’adquirir els alumnes, durant el programa de quatre hores i estructurat en dues unitats didàctiques en què es van tractar coneixements i estructura del Servei i els coneixements bàsics en grans concentracions, allaus humanes i dispositius de seguretat de Sant Joan.

Des de l’Ajuntament de Ciutadella i la Policia Local s’agraeix l’alta participació i s’apunta al compliment de què s’estableix al Pla Director.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.