Ja vénen les festes Les fotos de l'Arxiu d'Imatge i So de Menorca

Fotografia: Joan Capó Florit. Consell Insular de Menorca.  Arxiu d’Imatge i So de Menorca-CIM. 

Negatiu de 35 mm. Monocrom.

El mes de juny enceta la temporada de festes de Menorca amb sant Joan. Comença l’estiu festiu i alegre de tots els nostres pobles. S’inicien els preparatius tant dels que participaran com a caixers i cavallers com els que ho viuran des dels carrers o des de les seves cases.

 En Joan Capó ha retratat les festes de Sant Joan, sobretot a les dècades dels 1970 al 1990, mostrant tot el que hi passava. Amb la seva càmera ha deixat un recull d’imatges que van des dels moments més públics a moments més particulars, que mostra en llibres fotogràfics que publica.

És difícil triar només una imatge d’aquest fons, però avui hem triat aquesta de 1993, que ens mostra el fabioler, Sebastià Salort davant de tota la qualcada, en el camí de Sant Joan de Missa. És una imatge que es reviurà en uns dies a Ciutadella. 

Ja són a prop!

Bones festes! Bon estiu!

Si teniu alguna informació sobre aquesta fotografia, les persones que hi surten o el lloc ens la podeu fer arribar per correu electrònic (arxiuimatgeiso@cime.es) o al telèfon 971 358 104, així aconseguirem un Arxiu el més complet possible.  Moltes gràcies!

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.