El Govern i Ryanair aclareixen que les condicions de transport no han estat canviades respecte a l’embarcament d’ensaïmades La companyia ha aclarit que no es va cobrar mai pel transport d'aquest producte local típic

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball en funcions, Iago Negueruela, s’ha reunit aquest matí amb representants de l’aerolínia irlandesa Ryanair, per a treballar en la defensa del producte local i que els viatgers puguin continuar transportant ensaïmades com fins ara. A la reunió també han assistit representants de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears.

Des de Ryanair han aclarit durant la reunió que mai s’ha cobrat pel transport d’ensaïmades en els seus avions, i han reiterat que les condicions de transport no han canviat. Els representants de l’aerolínia que han assistit a la reunió han estat David Simón, director de polítiques públiques de Ryanair, i Gal·la Sierra, d’Assumptes Públics i Legals de la companyia.

Per part del Govern, Iago Negueruela ha elogiat la predisposició de Ryanair, una companyia que transporta anualment a Balears a milers de persones, a col·laborar amb l’Executiu i que després d’aquesta reunió s’hagi pogut aclarir la situació, sense perjudici per als usuaris.

Negueruela ha defensat d’aquesta manera el producte local de les Illes, en aquest cas l’ensaïmada, i ha lloat que tant residents com turistes puguin continuar transportant aquest producte tan típic en els avions de la companyia irlandesa, respectant sempre les condicions de seguretat i equipatge vigents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.