L’Ajuntament de Ciutadella posa en marxa el servei de platges accessibles per a persones amb discapacitat Aquest servei pretén facilitar que les persones amb discapacitat física o mobilitat reduïda puguin gaudir del temps de lleure i d'oci, del sol i de la mar amb seguretat.

L’Ajuntament de Ciutadella anuncia l’inici del servei de platges accessibles i suport al bany, una iniciativa que té com a objectiu facilitar l’accés a les platges i proporcionar assistència als banyistes amb discapacitat física o mobilitat reduïda. Aquest servei, que s’organitza a través dels Serveis Socials, busca fomentar la inclusió social i l’accessibilitat universal per a totes les persones, independentment de la seva autonomia o dependència.

La platja de Santandria i Sa Platja Gran són les dues platges que ofereixen aquest servei adaptat. Aquestes platges, que ja estan obertes, estaran disponibles fins a finals de setembre, sense interrupcions.

Amb l’objectiu de garantir una experiència segura i agradable, el servei de platges accessibles compta amb personal tècnic qualificat a cada platja. Aquest personal ofereix suport i assistència, facilitant l’accés a la platja, informant-los dels serveis disponibles i posant a la seva disposició material adaptat com cadires, crosses i passarel·les. A més, acompanyen els banyistes fins a l’aigua, als serveis i a les dutxes adaptades, vetllen per la seva seguretat durant el bany i dinamitzen l’estada a la platja mitjançant activitats aquàtiques i tècniques d’animació.

Els horaris del servei són els següents:
• Platja de Santandria: de dilluns a diumenge, de 10 a 13.30 h i de 16.30 a 18 h.
• Sa Platja Gran: de dilluns a diumenge, de 8.30 a 12 h i de 17.00 a 18.30 h.

Per tal de garantir un servei adequat i assegurar la comoditat dels grups i centres interessats a utilitzar aquest servei, és necessari sol·licitar una cita trucant al telèfon 971480604.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Ciutadella reafirma el seu compromís amb la promoció de l’accessibilitat i la igualtat d’oportunitats per a totes les persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.