Cristóbal Marqués, candidat al Senat per Menorca, i Joan Mesquida Mayans al Congrés El Comitè Electoral nacional ha ratificat les candidatures del Partit Popular a les illes per a les eleccions del 23J

L’actual Senador per Menorca, Cristóbal Marquès.

El Comitè Electoral Nacional del Partit Popular ha ratificat la proposta del partit a Balears per a les eleccions del proper 23 de juliol. En el cas de Menorca, Cristóbal Marqués és el candidat al Senat i Joan Mesquida ocupa el lloc número 3 a la llista al Congrés.

Marquès ha estat senador els darrers 3 anys, des del desembre del 2020, i regidor de l’Ajuntament d’Alaior durant els darrers dos mandats, sent tinent d’alcalde i portant les àrees d’Hisenda i Urbanisme, i que precisament finalitza l’etapa municipal aquesta setmana. El candidat al Senat, que actualment és el secretari general del PP de Menorca, és llicenciat en Ciències Polítiques i diplomat en Gestió i Administració Pública.

Joan Mesquida Mayans, candidat al Congrés dels Diputats

D’altra banda, el candidat al Congrés per Menorca, Joan Mesquida Mayans, actualment és el director de l’hotel Menorca Patricia, amb més de 17 anys d’experiència al càrrec a diferents establiments hotelers. Mesquida, de Ciutadella, és llicenciat en turisme, amb un màster en administració d’empreses. A les eleccions autonòmiques del 28 de maig ocupava el lloc número 7 a la llista al Parlament balear per Menorca.

A més, Beatriz Estopiñán, de Maó, ocupa el lloc número 7 a la llista al Congrés i els candidats populars a les alcaldies de Maó, Mateu Aínsa, i de Ciutadella, Juana Mari Pons, són suplents. Pel que fa al Senat per Menorca, els suplents són Antonia Juan Morro i Ramón Sintes Villalonga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.