Es confirma la casa de la família Vivó Truyols per acollir el primer toc de flabiol de dia 23 i les begudes A la nova ubicació s’hi celebraran els actes oferts pel Caixer Senyor, en aquest segon any del bienni

Es confirma definitivament la celebració dels actes protocol·laris dels dies 23 i 24 a la casa de la família Vivó Truyols. Aquests són, el primer toc de flabiol de dia 23 i les begudes que ofereix el Caixer Senyor, Borja Saura, el dissabte i el diumenge de Sant Joan.

D’aquesta manera, la casa situada al carrer de Maó, cantonada amb a la plaça d’Alfons III  (Plaça de Ses Palmeres) acollirà el primer dels actes de les festes i que suposa un dels moments de major expectació i seguiment per part de la ciutadania.

És, per la seva ubicació entre el carrer de Maó i la plaça d’Alfons III, un espai més segur i que ofereix una major capacitat d’absorbir la gran quantitat de persones que desitgen seguir aquests actes.

Així ja ho manifestava el Cap de Policia, Diego Pastrana, el divendres passat, quan es va decidir celebrar el primer toc de flabiol del Dia des Be. Aquesta ubicació “augmenta la seguretat, al tractar-se d’un espai amb carrers molt més amples.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.