Tancam bienni de legislatura

Aquest 2023 tancam un bienni santjoaner que ha durat el temps d’una legislatura. Quatre anys en què la Junta de Caixers ha hagut de fer canvis de darrera hora, hi ha hagut incorporacions sorpresa a causa de malalties, i s’ha hagut d’adaptar a situacions mai vistes.

Així, la darrera pedra del camí que ha suposat el canvi d’ubicació de la casa del caixer Senyor aquest passat cap de setmana del Dia des Be, ha posat a prova els dots organitzatius, que s’han saldat amb èxit. I que serveixen d’experiència per preparar una de les localitzacions amb més protagonisme de les nostres estimades festes de Sant Joan. El primer toc, per tant, serà al costat de la plaça de Ses Palmeres.

Una vegada més, la junta presidida per Borja Saura demostra que no hi ha obstacle insalvable quan es tracta de posar en marxa les nostres estimades festes.

Queda clar que l’esperit de Sant Joan perviu, fins i tot en els moments més tristos del 2020 i el 2021, quan vam viure la festa de portes endins i amb nuclis reduïts de familiars i amics.

L’any passat, la tornada a la “normalitat” va ser molt més mesurada del que ens pensàvem, el que va permetre passar unes festes bastant tranquil·les i sense massa incidències. Un fet que tota la Junta ha remarcat de nou, tot demanant seny en la mateixa mesura en què demanen alegria. Al cap i a la fi, Sant Joan és festa. I l’hem de celebrar com a poble. Bones festes de Sant Joan, Ciutadella!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.