La Policia Nacional deté a Ciutadella a un conegut reincident que havia incrementat la seva activitat delictiva i violència Al presumpte autor se li imputen sis fets delictius de diversa gravetat, comesos en menys de dues setmanes

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella, posen fi a la carrera delictiva que estava duent a terme un detingut i que acumulava sis fets delictius de diferent gravetat molt propers en el temps, el detingut un espanyol de 39 anys edat.
En concret se l’acusa d’un robatori amb força a domicili comès la matinada del dia 7 de juny a les 03.15 hores on va aconseguir penetrar en un habitatge i sostreure diners en efectiu, en aquest cas va comptar amb l’ajuda d’una familiar seva i també coneguda pels agents, la qual ha estat imputada igualment.

Seguidament els dies 13 i 15 de juny, ja que l’anterior vegada havia estat fructuós, va tornar a assaltar el mateix habitatge en hores diferents, no obstant, en aquesta ocasió no hi va haver botí i només se’l pot acusar de violació de domicili.

En dates del 23 de juny es van denunciar els fets més greus, coincidint amb les festes patronals, al migdia, quan aquest baró va penetrar per força partint la porta d’entrada en un domicili per acovardir i amenaçar un home jove a punta de ganivet juntament amb una altra persona, propinant una pallissa a un dels joves, en el moment de la topada, i atès que anaven acompanyats d’un gos de raça perillosa, van atiar l’animal per atacar, abalançant-se sobre la víctima i realitzant una mossegada a la nas el qual li va quedar completament destroçat i sagnant abundantment, quedant així imputat per amenaces greus i lesions greus.

No content amb aquesta trajectòria i la mateixa nit del 23 de juny, ja de matinada, quan estava el mateix a la recerca i captura per la força amb la que havia actuat,  se’n va anar a buscar un treballador de la zona d’oci del port de Ciutadella i sense motiu aparent i de forma aleatòria la va emprendre amb aquest jove, agredint-li amb cops de puny i amb un ganivet, provocant-li un tall a la cara que va requerir de 8 punts de sutura, des del lòbul de l’orella fins a la mandíbula, a més de nombrosos hematomes i ferides per tot el cos de menor consideració.

Donada la perillositat de l’esmentat home i que estava plenament identificat es van muntar diversos dispositius de recerca i vigilància fins a la seva detenció, donant fruits al migdia de dimarts passat.

A l’esmentat reincident hi consten 14 detencions i que ja ha passat per presó. Després de tot això va ser posat a disposició judicial pel robatori amb força a domicili, dues violacions de domicili, dos delictes de lesions greus i un altre d’amenaces greus amb arma blanca, decretant presó l’autoritat judicial ahir.

Les investigacions continuen obertes i no es descarten noves detencions relacionades amb aquests il·lícits penals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.