Setmanari El Iris del 10 de juliol de 1948

El Setmanari El Iris del 10 de juliol de 1948 obria la seva portada amb la fotografia i la notícia del nou retaule de la Parroquia de Ferreries, que havia estat construït als tallers de Jaume Bagur Arnau, de Ciutadella. Al retaule hi figuraven la Immaculada Concepció de la Mare de Deu; a la seva dreta Santa Anna i a la seva esquerra Sant Isidre Llaurador, mentres que a la part superior la figura de Sant Bartomeu, apòstol, patró de Ferreries.

El Gremi de Transports i Comunicacions celebrava la festivitat del seu patró Sant Cristòfol. Era el mestre major del gremi, Llorenç Arguimbau Oliver i un dels actes principals va ser la inauguració del nou garatge de la Companyia Vilafranca i Cardona i el dinar de germanor a la Fonda Espanya.

S’anunciava la construcció de 25 nous habitatges de protegits a càrrec de l’Obra Sindical de la Llar, que pal·liarien el problema d’habitatge que patia Ciutadella.

S’havia visualitzat la pel·lícula de les festes de Sant Joan per part dels operadors del NODO i havia rebut el vist i plau per a ser exhibida en breu.

S’havia canviat la numeració al carrer Miquel de Cervantes, actual carrer des Degollador.

Es publicava el poema “El Borne de Ciudadela” a càrrec de Sebastià Juan Sampol de Palós.

A la contra es seguia publicant l’article de Matilde Adame sobre els menorquins a La Florida.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.