El president del Consell Insular de Menorca nomena nou directors insulars L'organigrama dels diferents departaments s'està configurant, per la qual cosa durant els pròxims dies es nomenaran la resta de càrrecs

El president del Consell Insular de Menorca, Dolfo Vilafranca, ha nomenat aquest dijous nou directors insulars de diferents departaments de l’administració.
Són les persones que més avall s’assenyalen per exercir els càrrecs que en cada cas s’indiquen, de conformitat amb l’estructura interna dels diferents departaments:

Departament de Presidència:

– María José Ramírez Madrid, directora insular de Presidència.

– Mercè Isabel Pérez Pons, directora insular de Comunicació.

– Begoña Mercadal Jiménez, directora insular de Promoció Turística i Fons Europeus.

Departament de Benestar Social:

-Daniel García del Mar, director insular d’Atenció Social.

Departament de Medi Ambient, Reserva de Biosfera i Cooperació:

– Mateo Francisco Ainsa Coll, director insular de Medi Ambient.

– David Vidal Seguí, director insular de Reserva de Biosfera.

– Marta Febrer Torrens, directora insular de Projectes Sostenibles i Cooperació local i internacional.

Departament d’Economia i Serveis Generals:

– Juan Reyes Pons Carreras, director insular de Serveis Generals.

Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports:

-Rafael Quintana Villalonga, director insular de Joventut i Esports.

En l’actualitat, s’està acabant de configurar l’organigrama dels diferents departaments, per la qual cosa en els dies entrants es nomenaran els directors insulars restants.

A continuació, es detalla el currículum dels nou directors insulars nomenats:

-María José Ramírez Madrid. Jaén, 1969. Formació de protocol i organització d’esdeveniments. Vinculada al Partit Popular i a l’administració des de fa més de trenta anys. Secretària de Presidència del Consell Insular de Menorca de 1991 a 1999. Directora insular de Presidència de 2011 a 2015.

– Mercè Isabel Pérez Pons. Alaior, 1986. Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona (UB) i en Periodisme per la Universitat Ramon Llull (URLL). Màster en Gestió Cultural i Postgrau en Art Contemporani per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Ha treballat de 2010 a 2017 al diari El País i de 2017 a 2021 a IB3.

– Begoña Mercadal Jiménez. Es Castell, 1975. Formació en Turisme, ha treballat durant 30 anys a una empresa turística menorquina. Va ser regidora de Personal, Cultura i Educació de l’Ajuntament des Castell entre 2015 i 2019. De 2019 fins 2023 ha estat regidora a l’oposició del mateix municipi i administrativa al Grup Popular del Consell Insular de Menorca.

-Daniel García del Mar. València, 1978. Llicenciat en Dret per la Universitat de València (UdV). Ha desenvolupat la seva carrera judicial a Menorca i la península. Entre d’altres, ha estat jutge substitut al Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº 2 de Ciutadella (amb funcions exclusives en matèria de violència de gènere), jutge substitut al Jutjat de primera Instància i Instrucció nº 2 de Maó, i magistrat suplent a l’Audiència Provincial de Castelló. Premi Meninas 2019 i Creu Blanca al mèrit policial atorgada l’octubre de 2022.

– Mateo Francisco Ainsa Coll. Maó, 1971. Formació en hostaleria, tècniques mediambientals i residus. Regidor de l’equip de govern de Maó, entre 2011 i 2015, encarregat d’obra pública, brigada, camins rurals, platges, urbanitzacions, aigua, energia, neteja, residus, escorxador municipal i medi ambient. Regidor a l’oposició a l’Ajuntament de Maó des de 2015.

– David Vidal Seguí. Maó, 1974. Diplomat en Turisme per la Universitat de les Illes Balears (UIB), Postgrau en Gestió per destinacions turístiques (UOC). Des de 2005 ha treballat com a tècnic de promoció turística a la Fundació Foment de Turisme de Menorca o a la Fundació Destí Menorca (on va ser director). En l’actualitat cursa un Màster en Turisme Sostenible y TIC a la UOC.

– Marta Febrer Torrens. Maó, 1982. Diplomada en Turisme per l’Escola Universitària Felipe Moreno, adscrita a la UIB. Postgrau en Direcció i Màrqueting d’Empreses Turístiques cursat a la UOC i la UIB. Des de 2007 treballa a l’Associació Hotelera de Menorca (ASHOME).

-Juan Reyes Pons Carreras. Maó 1961. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials. De 1985 a 1990 fou soci i economista del Centre Comptable Es Castell. Entre 1987 i 1992 tresorer i interventor interí de l’Ajuntament de Maó. De 1992 a 2019 treballà com a director financer d’Antonio Gomila S.A. I de 2019 a 2022 va exercir d’assessor fiscal a Geòrgia.

-Rafael Quintana Villalonga. Alaior, 1988. Mestre d’Educació Primària per la UIB, assessor turístic. Ha treballat, entre 2014 i 2015, de tècnic de qualitat turística a la Fundació Destí Menorca, i de 2015 a 2023 ha estat regidor d’Esports, Joventut, Festes, Fires, Mercats i Participació Ciutadana a l’Ajuntament d’Alaior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.