Margalida Prohens reb al president del Consell Insular de Menorca

El president del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, i la presidenta del Govern Balear, Margalida Prohens, han mantingut aquest dijous la seva primera audiència al Consolat de Mar. Durant l’audiència han acordat treballar de manera conjunta en tres qüestions de l’illa.

La primera, negociar un nou conveni de carreteres amb el Govern de l’Estat. “Després de vuit anys amb les obres de la carretera general gairebé aturades, els fons del conveni s’han perdut. Una de les meves prioritats és reprendre les obres, i per això necessitam negociar un nou conveni. Aquestes obres les farem exclusivament amb criteris tècnics, cercant el millor pels menorquins en matèria de seguretat i sostenibilitat ambiental i econòmica”, ha expressat el president del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, després de la trobada.

El president del Consell Insular de Menorca i la presidenta del Govern Balear també s’han emplaçat a començar a gestionar la revisió de la Llei de Reserva de Biosfera. “Farem feina conjuntament per modificar aquells aspectes que creen inseguretat jurídica, que envaeixen competències d’altres administracions, i per garantir la dotació. És a dir, per garantir que els recursos econòmics arribin al Consell Insular de Menorca”, ha afirmat Adolfo Vilafranca.

La tercera qüestió tractada durant l’audiència és l’Impost de Turisme Sostenible. “Des de Menorca volem que es destini a millorar les zones turístiques, per exemple la millora d’urbanitzacions, o a recuperar la petjada que el turisme deixa a l’illa. Hem acordat fer feina en aquest sentit”, ha conclòs el president del Consell Insular de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.