El Consell de Govern aprova el nomenament de 16 nous directors generals Els nous càrrecs seran vigents a partir de la publicació de l’Acord en el BOIB

El Consell de Govern ha aprovat avui el nomenament d’un total de setze directors generals i d’una secretària general, que formaran part de l’estructura del nou Govern de les Illes Balears. Els nous càrrecs seran vigents a partir de la publicació d’aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i es posaran immediatament a fer feina en les seves tasques per donar resposta a les necessitats dels ciutadans de les Illes.

D’aquesta manera, s’ha nomenat nou director general de Funció Pública de la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques Antoni Mesquida Bauzá.

A la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia, s’ha nomenat Ingrid Liliana de la Fuente Loof directora general d’Indústria i Polígons Industrials; Catalina Teresa Cabrer, directora general de Treball i Salut Laboral, i Diego Viu Domínguez, director general d’Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic.

A la Conselleria de Salut, s’ha nomenat Antònia Elena Esteban Ramis directora general de Salut Pública; Vicenç Juan Verger, director general de Recerca en Salut, Formació i Acreditació, i Juan Simonet Borràs, director general de Prestacions, Farmàcia i Consum.

Pel que fa la Conselleria d’Educació, s’ha aprovat el nomenament de Salvador Ruiz Borràs com a director general de Personal Docent i el de Rafel Maura Reus com a director general de Formació Professional i Formació Permanent del Professorat.

A la Conselleria d’Habitatge, Territori i Mobilitat, s’ha nomenat María Lorena del Valle Alonso directora general de Mobilitat; María Paz Andrade Barberá, directora general de Coordinació i Harmonització Urbanística, i Laura Colom Seguí, directora general de Territori i Paisatge. A la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports, s’ha nomenat Joan Antoni Ramonell Miralles nou director general d’Esports.

D’altra banda, a la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, s’ha nomenat Antoni Maria Grau Jofre director general de Pesca; Ana Torres Riera, directora general de Medi Natural i Gestió Forestal, i Joan Llabrés Enseñat, director general de Qualitat Agroalimentària i Producte Local. Finalment, s’ha nomenat secretària general de la Conselleria de la Mar i de l’Aigua Juana María Forteza Pujol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.