Feijóo insisteix que no és “raonable” un debat sense l’independentisme i respon a Sánchez si és ell qui “s’avergonyeix” El líder del PP creu que el debat a tres a RTVE "no va oferir cap novetat"

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha insistit a justificar la seva absència al debat de candidats de partits estatals al 23-J celebrat ahir dimecres a la nit a RTVE. Segons Feijóo, no era “raonable” que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, i la candidata de Sumar, Yolanda Díaz, “debatessin entre sí sense que hi fossin la resta de socis de la coalició parlamentària”. En una entrevista aquest dijous al matí a RNE, el president dels populars ha defensat que hi hauria d’haver participat ERC, Junts, EH Bildu i el PNB. En aquest cas, Feijóo afirma que ell també hi hauria anat.

“No sé si Sánchez s’avergonyeix d’estar amb Otegi, ERC i el partit de Puigdemont”, ha dit en resposta a l’acusació del president del govern espanyol, que en el debat va preguntar si Feijóo “s’avergonyeix” d’estar al costat del líder de Vox, Santiago Abascal, després dels pactes per governar autonomies i ajuntaments després del 28-M.

Feijóo ha subratllat que el debat no va oferir “cap novetat”. “Crec que he estat la persona més citada la qual cosa acredita la sensació d’estar veient tres partits polítics l’objectiu dels quals no és guanyar les eleccions sinó que qui les guanyi no pugui governar”, ha afirmat.

Pel que fa a la lumbàlgia que li va impedir tenir agenda pública ahir dimecres, Feijóo ha explicat que “està millor” encara que continua “medicat”. El líder del PP ho ha atribuït al fet que fa “força temps” que no fa esport i té “un cert estrès”. “Ahir ho vaig passar força malament. Avui crec que estic millor”, ha dit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.