El president del Consell Insular de Menorca manté una trobada institucional amb el batle de Ferreries

El president del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, ha mantingut aquest dijous, 20 de juliol, una trobada institucional amb el batle de Ferreries, Pedro Pons.

La reunió s’ha celebrat al Departament de Presidència del Consell Insular de Menorca. Durant la trobada han tractat, principalment, aquestes qüestions: el futur trasllat del Museu de Ciències Naturals a Ferreries, inversions en la xarxa d’aigua, i la reforma del poliesportiu.

L’objectiu del president del Consell Insular de Menorca és conèixer les necessitats dels diferents municipis per tal de treballar conjuntament amb els ajuntaments. Per aquest motiu, durant aquesta setmana Adolfo Vilafranca manté trobades institucionals amb tots els alcaldes de l’illa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.