La coneguda soprano Carmen Acosta donarà un concert benèfic en viu a Alaior Serà el divendres 28 de Juliol al Pati de sa Lluna al Convent de Sant Diego, a les 20,30h

Carmen Acosta Foto: Luis Malibran

L’Ajuntament d’Alaior impulsa un concert protagonitzat per la soprano Carmen Acosta i el pianista Javier Laso, dos artistes musicals de prestigi internacional, que actuaran avui divendres 28 de Juliol al Pati de sa Lluna al Convent de Sant Diego, a les 20:30h.

Carmen Acosta és originaria de Santa Cruz de Tenerife i va començar els seus estudis musicals com a clarinetista a Tenerife. No obstant, després es va educar en Cant i Interpretació a Guildhall School i a Royal Academy, ambes escoles ubicades a Londres. Es tracta d’una cantant de Belcanto que ha actuat a escenaris de prestigi com el Teatro de la Zarzuela de Madrid, el Teatro Cervantes de Màlaga, el Konzerthaus de Berlín o el Victoria Hall de Ginebra, Suïssa.

Per altra banda, Javier Laso va néixer a Friburg, Suïssa, i va estudiar piano, primer al Conservatori Superior de Música de Salamanca, i després a l’Academia Franz Liszt de Budapest. Es tracta d’un pianista que combina les activitats de docent i concertista i va ser nomenat als premis ‘’Schallplattenkrik’’ per el seu disc Eudora Records, dedicat als compositors Franz Schubert i Robert Schumann.

Aquest és un concert benèfic, organitzat per la Creu Roja en col·laboració amb l’Ajuntament, que oferirà un recorregut per la música de Schubert, Richard Strauss, Franz Liszt, entre altres artistes de prestigi històric en el món del Bel Canto. També tenim el plaer de confirmar que el presentador del concert serà Víctor Manuel Dogar.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, destaca la gran afició existent al municipi per la lírica; i que aquest esdeveniment contribuirà a reforçar-la, com les altres activitats que tenen a veure amb aquesta vesant musical que habitualment són organitzades per l’Ajuntament al llarg de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.