Marga Prohens tanca la campanya dels populars a Menorca amb un missatge d’il·lusió que apel·la al canvi

Marga Prohens, presidenta del PP Balears, es va desplaçar ahir Menorca per tancar la campanya amb José Vicente Marí, número u del PP al Congrés, Joan Mesquida, número tres del PP al Congrés, i Cristóbal Marqués, candidat al Senat per Menorca.
Amb una sala plena de simpatitzants, la presidenta del Govern i del PP balear va llançar un missatge d?il·lusió i confiança de cara als comicis d?aquest diumenge.
“Fem que la victòria de diumenge sigui de la gent del carrer, que sentin que han contribuït a aquesta victòria. Aquest 23-J omplim les urnes d’il·lusió. El PP sí que té propostes, nosaltres sí que sabem el que volem per a Menorca i les altres illes per als propers quatre anys”.


A més, va afegir que “diumenge estic segura que canviaran moltes coses: la política en inversions, econòmica, fiscal, educativa. Però hi ha una cosa que ha de canviar per sobre de tot això: cal derogar el Sanxisme. Hi ha una altra manera de fer política, ho hem demostrat fa poc menys de dos dies, traient l’impost de Successions i Donacions a les Balears. Hem fet el contrari al Sanxisme: complir amb la nostra paraula”.
Per part seva, El candidat de PP Balears al Congrés dels Diputats, José Vicente Marí ha assegurat que “és el moment de canviar el sectarisme de Sánchez pel sentit comú de Feijóo, per deixar enrere cinc anys d’abandonament a Menorca per part de l’Estat”.

En aquest sentit, va recordar el perjudici en la inversió, deixant perdre els diners del conveni de carreteres, entre d’altres; la manca del segon cable, tan necessari per a l’illa, o els jutjats de Ciutadella.

“Els socialistes sense propostes s’han dedicat a la por, a la campanya de les mentides i acovardir la gent, però nosaltres tenim la il·lusió i l’esperança en el canvi i aquesta il·lusió i esperança en el canvi és la que hem palpat a la gent i als carrers de les Illes Balears” va assenyalar Marí Bosó.

El candidat al Senat per Menorca, Cristóbal Marqués, va advocar per votar massivament el PP d’Alberto Núñez Feijóo, sense intermediaris, ja que és “l’única garantia del canvi real”. “Ens juguem molt, ja que no és el mateix treure’n quatre que cinc diputats. Aquesta és la diferència entre governar sols a Espanya o haver de governar amb intermediaris”.

Finalment, Joan Mesquida, durant la seva intervenció, va voler aprofitar per agrair tots els afiliats i simpatitzants que han ajudat a traslladar les propostes del PP durant aquesta campanya i que aquest diumenge faran d’apoderats. “Sense vosaltres, el Partit Popular no seria el que és. Si a partir d´aquest diumenge Menorca torna a comptar amb un senador del PP i passa a comptar amb un diputat al Congrés, serà també pel vostre incansable suport”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.