Quasi un centenar de joves hauran participat, en aquesta cinquena edició, a Un Estiu per Créixer En concret, de les 132 inscripcions rebudes, 128 van ser vàlides (complien els criteris de participació) i es dividiren en 96 sol·licituds pel juliol i 32 per l’agost.

Així, de les 132 inscripcions rebudes, 128 van ser vàlides (complien els criteris de participació) i es dividien en 96 sol·licituds pel juliol i 32 per l’agost.

Finalment, el mes de juliol van participar un total de 59 joves (les places estan limitades a 60 joves al juliol i 50 a l’agost). Van començar 60 joves (un va ser baixa al llarg del mes) i van quedar uns 14 joves en llista d’espera, dels quals alguns van decidir participar durant el mes d’agost. En total han participat un total de 91 joves de Ciutadella, d’entre 14 i 17 anys.

Per tipus de servei, com cada any, destaquen els serveis relacionats amb activitats educatives i esportives (escoles d’estiu, campus esportius…), seguit d’un 12% de joves que han participat en activitats relacionades amb el camp (pagesos, productors agrícoles, activitats amb animals…).

Pel que fa al gènere dels participants, com és habitual es reparteix de manera bastant equitativa entre al·lots i al·lotes. I les edats majoritàries són els que tenen 14 i 15 anys (41 participants per cada franja d’edat), sent una minoria els que tenen 16 o 17 anys.

Per destacar alguns serveis que han realitzat els joves de Ciutadella, esmentarem els casos de:

– Dues joves que han participat durant el mes de juliol col·laborant amb el museu de Can Saura

– Fins a 4 joves que han participat ajudant en diferents finques agrícoles

– Dues joves que han estat al centre de Santa Rita

– Una jove que al juliol va estar amb Creu Roja fent tasques de suport

– Més de 50 joves que han participat en alguns tipus d’escola d’estiu fent suport als monitors i monitores.

Un Estiu per Créixer és un programa d’oci educatiu que ofereix la possibilitat als joves de participar en una entitat, associació o servei públic del seu municipi, amb l’objectiu de millorar habilitats personals i socials i també d’aportar quelcom positiu al seu municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.