Les nostres festes: Sant Cristòfol de fa molts anys! Les fotos de l'Arxiu d'Imatge i So de Menorca

Fotografia: Autor desconegut. Col·lecció Joan Febrer Riudavets. Arxiu d’Imatge i So de Menorca-CIM. 

Còpia digital de positiu en paper. Monocrom.

Les festes dels nostres pobles no aturen. Tot l’estiu ens alegren i ens fan passar la calor d’una manera festiva i agermanats amb els nostres veïns i veïnes i visitants. A l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca conservam bastants fotos de festes, però encara en podríem tenir moltes més, perquè ens adonam que ens falten detalls i moments que han canviat molt o que han desaparegut. 

 

Avui compartim amb voltros la fotografia més antiga que tenim de les festes de Sant Cristòfol des Migjorn Gran. Aquesta imatge forma part d’una col·lecció de postals que ens ha cedit el col·leccionista Joan Febrer Riudavets i que ens mostra la qualcada i alguns veïns del poble davant l’església de Sant Cristòfol. 

 

Volem aprofitar aquestes pàgines per a demanar la col·laboració de totes les persones i entitats que conservin fotografies i gravacions de les festes de Sant Bartomeu de qualsevol època i contingut. Si teniu material que us agradaria compartir i, a la vegada, que es pugui garantir la seva conservació per molt de temps, us agrairem molt que us poseu en contacte amb l’Arxiu passant pel Camí des Castell de Maó, telefonant al 971 368 104 o enviant un correu electrònic a arxiuimatgeiso@cime.es. 

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.