Deu grans veus per celebrar el XXVè aniversari del Concert Líric de Sant Llorenç

Ahir matí, va tenir lloc la roda de premsa que va donar a conèixer als deu cantants d’òpera que actuaran al vint-i-cinquè concert líric de Sant Llorenç, que es celebra avui vespre a les 21.30h, al pati del IES Josep Miquel Guàrdia. Els artistes protagonistes d’aquest esdeveniment són l’alaiorenc Simón Orfila, Nicola Ulivieri, Laura Brasó, Mariola Cantarero, Sonia de Munck, Albert Casals, Aquiles Machado, Celso Albelo, Josep Bros i Moisés Marín, al igual que el director d’orquestra, Antoni Pons Morlà. A més, els beneficis d’aquest concert aniran a la associació ALBA( associació de dones afectades de càncer de mama de Menorca).

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, va manifestar a la roda de premsa la seva il·lusió perquè s’organitzi aquest concert líric en el seu vint-i-cinquè aniversari, de la mà de Simón Orfila i els seus companys, i sobretot coneixent el compromís de l’Ajuntament i l’afició del municipi d’Alaior amb el Bel Canto.

Per altra banda, Simón Orfila, va agraïr al batle ser-hi una vegada més a aquest esdeveniment, celebrat cada any en temporada de festes, i va prometre fer d’aquesta vint- i-cinquena ediciò del Concert Líric de Sant Llorenç, una carta d’amor destinada a l’afició alaiorenca de l’òpera.

Tots els artistes varen intervenir en la roda de premsa, destacant que aquest concert líric és conegut en tot el món, ja que molts artistes internacionals desitgen que Simón Orfila els doni l’oportunitat de participar a aquest esdeveniment, i aquells que ho aconsegueixen volen aprofitar aquesta oportunitat. També varen agraïr a l’Ajuntament l’impuls que hi dona al concert i l’hospitalitat dels alaiorencs a l’hora de rebre’ls. A més, Simon Orfila va anunciar que hi haurà sorpreses i moments especials com 5 tenors cantant a la vegada, amb 3 sopranos cantant al mateix temps i peces musicals que seran conegudes pels espectadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.