Diumenge de tir al plat de Sant Llorenç

Diumenge matí, va tenir lloc el torneig de tir al plat de Sant Llorenç Compak Sporting, organitzat pel Club Esportiu de Caça d’Alaior amb col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior.

La classificació del torneig va constar de tres categories: Una categoria visitant, on varen quedar classificats Sebastià Mesquida en 3er lloc, Diego Pons en 2n lloc, i Joan Marquès en 1er lloc; una categoria femenina amb Emma Ribas com a subcampiona, i Anna Mercadal com a campiona; i una categoria local on Tolo Melià va quedar en 3er lloc, Toni Riudavets en 2n lloc i Tomàs Mercadal en 1er lloc. A més, hi va haver un campió absolut que va ser Toni Melià.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, una vegada feta l’entrega de premis juntament amb el regidor d’Esports, Sito Triay, va manifestar l’intenció de l’Ajuntament de donar una major visibilitat a aquest tipus d’esdeveniments que contribueixen a la diversitat en l’àmbit de l’esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.