Magistral 32è concurs hípic de salt d’obstacles de Sant Llorenç 2023

Dilluns vespre, les pistes hípiques del Cós varen acollir el 32è Concurs Hípic de Salt d’Obstacles de Sant Llorenç. A aquesta competició, organitzada pel Club Hípic d’Alaior amb col·laboració amb l’Ajuntament, diversos genets varen demostrar el seu maneig a les regnes del cavall i la seva habilitat per superar un circuit ple d’obstacles.

El torneig va constar de cinc categories( 0,60; 0,75; 0,85; 1,00 i 1,20) i a cada categoria els cavalls saltaven més que l’anterior, sent 0,60 la menor i 1,20 la major. El campió absolut d’aquest concurs de salt és Marc Real amb 65 punts fets en 54’32 segons seguit de Salvador Parés amb 65 punts en 61 segons.

Una vegada els premis varen ser entregats, el batle d’Alaior, José Luis Benejam, va agrair al club hípic la seva implicació en l’organització del torneig, i va manifestar que aquest esport es una bona oportunitat per dotar d’una major visibilitat a una espècie animal molt important a la nostra cultura com és el cavall.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.