Plata Reial per a Pepequin Orbaneja i la seva “Usana-Les Roches” L'embarcació, que navega pel Club Marítim de Maó amb Luis Bugallo a la canya

El Club Marítim de Maó assaboreix, de nou, una plata Reial. Ho fa gràcies al magnífic subcampionat del seu regatista, Pepequín Orbaneja, i la seva embarcació ‘Usana – Les Roches’, que han lluitat pel títol fins a l’última jornada en un preciós duel amb ‘Patakin’ de Luis Albert Solana en el marc de la Copa del Rei Mapfre que s’ha disputat a Palma, organitzada pel RCN Palma. Al final, després dels descarts, Orbaneja i el seu equip s’alcen amb una plata a la categoria Herbalife J70 que els anima a seguir lluitant i que se suma a la Copa d’Espanya guanyada a Barcelona, que mostra la gran temporada que estan vivint.

Des de la primera prova l’Usana – Les Roches i el Patakín van prendre el comandament de la prova, liderant i repartint-se les primeres i les segones posicions a les primeres 7 mànegues, amb 3 victòries i 4 segones places per als menorquins, per els 4 ‘1’ i els 3 ‘2’ dels palmesans. Amb tot, la resolució del duel estava prevista per a les darreres dues proves on Orbaneja i la seva tripulació van haver d’arriscar per capgirar la classificació.

L’estratègia no va ser suficient i el Patakín va fer valer la seva condició d’embarcació local per assegurar la victòria amb un primer lloc i un segon, pel tercer i el quart de l’Usana – Les Roches que va deixar el primer com a campió amb 13 punts i al segon com a subcampió, amb 18. El domini de la prova va ser tan clar que el tercer va acabar amb 33 punts.

Pepequín Orbaneja, la seva canya Luis Bugallo i la resta de tripulació van rebre el trofeu de segon classificat de mans de Sa Majestat el Rei d’Espanya, Felip IV, a la cerimònia de lliurament de trofeus que va posar el punt final a aquest gran esdeveniment internacional que compta, com l’any passat, amb un subcampionat menorquí i pel Club Marítim de Maó.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.