Robiza Sea, un Sauvignon Blanc seductor i estiuenc

Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us recomanam un vi blanc sorprenent i que pot acompanyar els vostres plats d’agost, especialment si optau per arrossos, peix i marisc.

Es tractat del Robiza Sea. Elaborat amb raïms de la varietat Sauvignon blanc de la DO Jumilla, però inspirats en l’illa d’Eivissa. Aquest és un nou vi creat a 2022

Nota de tast

Aspecte: Color groc pàl·lid brillant

Nas: Intensitat aromàtica mitja alta amb notes de fruites amb pinyol.

Boca:  Final fresc i agradable, notes de melicotó blanc, albercoc a més de flors blanques com el gessamí i la flor de taronger. També trobam notes exòtiques de litxi.

Maridatge

Arròs caldós de gamba vermella al Aquarium Port Ciutadella. Foto: Bep Al·lès©

Perfecte per acompanyat tot tipus de peix i marisc, arrossos, sushi, pastes i aperitius.

Serrans fregits. Foto: Bep Al·lès©

Ideal per acompanyar entrants com uns calamarsons arrebossats, calamars a la romana, cloïsses a la marinera, navalles a la planxa o uns serrans fregits.

Caldera de cap roig. Foto: Bep Al·lès©

Gambes al forn amb patates, caldera de peix de Menorca, graellada de peix al caliu, sarsuela de peix i marisc, molls al forn amb patates, llobarro a la graella,

Espaguetti amb gambes vermelles i cloïsses. Foto: Bep Al·lès©

Raviolis de salmó fumat amb salsa de crema de llet, espaguetis nero di sepia amb salmó a la graella, tallarins amb gambes i cloïsses, pizza marinera o de salmó fumat i tàperes.

Paella de llomàntol. Sa Farola.

Arròs caldós de gamba vermella de Ciutadella, paella de peix i marisc, paella de llagosta vermella de Menorca i també arrossos mar i muntanya com el de pollastre amb gambes o el de conill amb llagosta.

Sushi. Restaurant Dao a Ciutadella. Foto: Bep Al·lès©

Sushi variat amb els seus rolls temporitzats, sashimi, temakis, etc. Tempura de llagostins, tàrtar de salmó, tataki de tonyina vermella, o uns tacos de bacallà arrebossat.

Si voleu saber més d’aquest vi blanc, estiuenc, fresc i jove, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.