L’aigua del Prat de Son Bou torna a presentar les bones condicions de sempre

De la darrera analítica realitzada a l’aigua del Prat de Son Bou, es confirma que la mateixa ja ha tornat a les bones condicions de sempre. Els bons resultats es van rebre dia 9 d’agost. El valor de enterococs intestinals que abans es situava en un nivell per damunt del desitjable, ara en canvi, apareix molt per sota del paràmetre màxim establert (110 de 200).

El control microbiològic de l’aigua de la platja de Son Bou, sempre ha donat i segueix donant un resultat que es cataloga com de excel·lent qualitat pel bany.

S’ha de recordar que el Prat constitueix un àrea natural d’especial protecció, estant prohibit des de fa molts anys l’accés de persones alienes a la seva conservació, al sistema dunar que l’envolta i, òbviament, a l’aigua d’aquesta zona humida a la que sempre ha estat prohibit el bany.

L’aigua de Cala en Porter en perfectes condicions pel bany

Cala en Porter

Així mateix, s’ha analitzat l’aigua de la platja de Cala en Porter donant com a resultat que la qualitat d’aquesta aigua és excel·lent per banyar-se. La darrera mostra d’aquesta analítica també es va fer dia 9 d’agost.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha destacat que el govern municipal sempre ha realitzat la tasca de supervisió que requereix la cura que s’ha de tenir a les diferents zones turístiques i naturals en relació a la salut pública, duent a terme, per exemple, revisions a les depuradores de la zona i fent analítiques periòdiques per tenir tota l’informació necessària en cada moment. També ha recordat que des de l’Ajuntament es va sol·licitar la implicació d’altres administracions en el moment en el que va aparèixer un valor per sobre del punt màxim desitjable a l’aigua del Prat.

Benejam ha mostrat la seva satisfacció pels bons resultats que es desprenen de la darrera analítica practicada a l’aigua del Prat. Així mateix, ha manifestat la seva alegria pel fet de que sempre, les aigües de la platja de Son Bou i de la platja de Cala en Porter, siguin qualificades d’excel·lents pel bany i els seus serveis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.