La missió espacial índia Chandrayaan 3 arriba amb èxit al pol sud de la Lluna L'agència estatal d'exploració espacial confirma l'aterratge "suau" de la nau al satèl·lit

La missió espacial índia Chandrayaan 3 ha aterrat amb èxit a primera hora d’ahir capvespre, hora espanyola, al pol sud de la Lluna. Tal com ha confirmat agència estatal d’exploració espacial índia ISRO, l’arribada de la nau al satèl·lit ha sigut “suau”. Amb aquest pas, l’Índia es converteix en el primer país a arribar fins a l’extrem sud de l’astre i el quart en arribar a la Lluna després dels Estats Units, Rússia i la Xina. “Dia històric per al sector espacial de l’Índia”, ha ressaltat el primer ministre de la potència asiàtica, Narendra Modri, poc després de l’aterratge. Fa dos dies, una altra missió, en aquest cas russa, va fracassar en l’intent de Moscou de tornar a la Lluna després de quatre dècades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.