La XXXIV Escola de Salut Publica de Menorca, un punt d’intercanvi de coneixements i experiències sobre salut pública

Un any més, durant deu dies del mes de setembre, el Llatzeret es convertirà en un espai interdisciplinari d’intercanvi de coneixements i experiències entre tots els actors implicats en la salut pública de l’àmbit estatal.

L’Escola de Salut Pública de Menorca és fruit de la col·laboració institucional entre el Consell Insular de Menorca, la Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears (UIB), juntament amb l’Institut Menorquí d’Estudis, que assumeix la secretaria tècnica d’aquest esdeveniment acadèmic, en què participen estudiants i professionals de la salut.

Enguany s’ofereixen 10 cursos, que cobreixen un ampli ventall de temes com són l’alimentació, les tecnologies disruptives, la salut mental, l’urbanisme, el racisme i el diagnòstic comunitari.

L’Escola també acollirà 13 trobades de grups de treball d’experts en salut pública, entre les quals hi haurà la trobada organitzada per l’IME, “Menorca como laboratorio para la integración de los determinantes sociales de la salud en la práctica sanitaria”, coordinada per Ester Villalonga (IME/University of Maryland) i Ildefonso Hernández (IME/Universidad Miguel Hernández).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.