L’Ajuntament de Ciutadella, mitjançant la Policia Local i la DGEI, informa sobre fenòmens meteorològics adversos per a avui diumenge Davant aquestes informacions, es recomana tancar correctament portes i finestres i netejar, en cas que sigui necessari, desaigües i altres elements de circulació d’aigua

Temporal 25 setembre 2022

L’Ajuntament de Ciutadella informa sobre les indicacions rebudes de la Direcció General d’Emergències i Interior (DGEI) del Govern de les Illes Balears, segons les quals s’esperen fenòmens meteorològics adversos d’avui diumenge:

Pluges:

Mallorca i Menorca precipitació en una hora de 60 mm. Sent més probables a Menorca i nord/nord-oest de Mallorca on es podrien acumular 80 o 90 mm en 2 o 3 hores.

Vents:

Menorca – ratxes màximes de 90 km/h amb vent del nord.

Costaners:

Totes les illes – vent de component nord de 40 a 65 km/h (força 6 a 7) amb possibles ratxes de més de 80 o 90 km/h associades al pas de les tempestes. Ones de 2 a 4 m.

Rissagues:

Menorca – Oscil·lació de la mar de 0,9 m. Les oscil·lacions de més amplitud es produirien amb el pas de la tempesta i depenent de la seva intensitat fins i tot podrien ser una mica més altes del que es preveu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.