L’IME organitza una ruta literària per Maó en el marc de la III Escola d’Estiu de Lingüística Catalana

L’IME dona suport a la III Escola d’Estiu de Lingüística Catalana (EDELC), que tindrà lloc del 28 al 31 d’agost a la seu de la UIB d’Alaior. L’objectiu de l’EDELC és oferir formació en lingüística catalana a estudiants de grau i de postgrau que vulguin completar el seu coneixement en aquest camp, amb atenció especial a estudiants d’universitats de fora del domini lingüístic català que tinguin interès en la llengua catalana o ja n’hagin començat a investigar algun aspecte.

En el marc d’aquesta escola, l’IME organitza una ruta literària oberta al públic a càrrec d’Ismael Pelegrí, filòleg i membre de l’IME, amb qui descobrirem el Maó il·lustrat. La sortida serà dimarts vinent, dia 29 d’agost, a les 18.30 h a l’Església de Sant Francesc de Maó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.