Setmanari El Iris del 28 d’agost de 1948

El Setmanari El Iris del 28 d’agost de 1948 publicava a la portada els següents temes: Es parlava del grup de joves ciutadellencs que havien partit a manera de pelegrins cap a Santiago de Compostela. Els 50 menorquins que hi van anar, 30 d’ells ciutadellencs, van portar la imatge de la Mare de Déu del Toro, pelegrina, que en la seva primera aturada a Barcelona fou portada a l’església de Santa Maria del Mar. Des d’allà els pelegrins van sortir en tren cap a Madrid i en autocar a Compostela.

Toni Pons Caules publicava a El Iris la carta “No em sé estar d’agrair-vos-ho” dirigida a Francesc de Borja Moll.

S’anunciava que la pel·lícula de les festes de Sant Joan filmada pels operadors del NODO ja es projectava a les sales de cinema de Barcelona.

Començaven les obres de reforma de dalt es passeig des Born, i el seu embelliment. També es duien a terme obres a un tram del carrer Curniola.

Passava a Ciutadella les seves vacances José María Ruiz Manent, fill il·lustre de Ciutadella i fill d’Àngel Ruiz i Pablo.

Obtenia el títol d’Oficial de Correus, Jaume Lluch Monjo.

El mestre nacional Lluís Casasnovas Marquès, obtenia la llicenciatura de Filosofia i Lletres per la Universitat de Barcelona.

El Ciudadela guanyava per 3-0 al Minerva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.