La nit amb candela acomiadarà l’estiu aquest dijous

Després de l’èxit de les edicions celebrades aquest any, la Nit amb Candela dirà adeu a l’estiu el pròxim dijous 31 d’agost. Per darrera vegada aquest any, el casc històric d’Alaior s’omplirà d’espelmes que ens transportaran a l’època on el municipi mancava d’enllumenat elèctric.

Aquesta vetllada màgica esdevé tot un fenomen a l’estiu balear, ja que l’atmosfera produïda entre la llum de les espelmes i la foscor d’uns carrers amb fanals apagats, combinades amb meravelloses actuacions musicals, generen un ambient romàntic, únic i original a Alaior.

Es Coll des Palmer, Dalt ses Penyes, Costa des Pou, Dalt es Fossar i el Pla d’en Borràs han sigut els racons elegits per gaudir d’un bell passeig, ple de espelmes, molt bona música i altres actuacions artístiques en la nit més especial de tots els estius, que any rere any impressiona més als turistes i residents de tota Menorca. En aquesta ocasió, a partir de les 21.30h, actuaran: Leonmanso, Gibet Pons Petrus, The Dreamers i Sra Garcia i Sergi Ameller. Per a més informació: www.visitalaior.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.