L’Ajuntament treballa per solucionar els desperfectes causats pel temporal del cap de setmana a algunes platges de Ciutadella Cala en Blanes és una de les més afectades

Les recents pluges extremes han causat desperfectes a algunes platges situades al final dels torrents urbans. Es nota especialment la disminució de l’arena, ja que un gran volum ha estat arrossegada al mar.

A Cala en Blanes, una de les grans afectades pels torrents, es necessiten alguns dies perquè la mar retorni l’arena de forma natural i així, posteriorment, es pugui anivellar el terra.

Des de dilluns, i durant els pròxims dies, a la Platja Gran oneja la bandera groga, indicant que no es recomana el bany.

Prest també s’actuarà a Santandria, Sa Caleta i Cala Blanca, una vegada les algues dipositades s’assequin i es puguin retirar amb la maquinària adequada.

Finalment, les platges urbanes de Cala en Bosch i Son Xoriguer, han estat les menys afectades i els desperfectes es podran solucionar amb diferents actuacions de neteja.

En aquests moments, s’estan avaluant els danys soferts sobre el terreny i també els desperfectes de diferents elements estructurals: A Cala en Bosch, ha caigut la torre de socorrisme, a la Platja Gran s’ha romput la carpa de vigilància, també s’ha trencat el sostre de la torre de Son Saura i, finalment, a la Vall, el temporal s’ha emportat tot el material de salvament.

L’Ajuntament de Ciutadella, juntament amb els diferents serveis d’emergències, treballa aquests dies per recuperar, quan abans sigui possible, l’estat natural de les platges i els seus accessos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.