Com anirem a les platges verges l’any que ve?

El conseller de Mobilitat de Menorca, Juan Manuel Delgado, ha reunit a Macarella el passat dimecres, 30 d’agost, a les administracions i agents implicats en l’accés a les platges verges de Ciutadella. L’objectiu és preparar la temporada turística vinent en matèria de mobilitat en aquesta zona de Menorca.

Per aquest motiu, una delegació de tècnics i càrrecs polítics s’han desplaçat amb autobús des de la Via Perimetral de Ciutadella fins a Macarella, seguint el procediment que fan els usuaris. La delegació ha estat formada pel conseller de Mobilitat de Menorca, Juan Manuel Delgado, la directora insular de Transports, Adah García, la batlessa de Ciutadella, Juana Mari Pons, la regidora de Seguretat ciutadana, Ús de la via pública i Mobilitat sostenible de Ciutadella, Raquel Pericàs, així com agents de la policia local del municipi, i també de la Policia Nacional en representació de l’ Administració General de l’Estat a Menorca. També hi ha assistit l’empresa adjudicatària del servei, Autocars Torres, i tècnics de les diferents administracions.

“Hem realitzat el trajecte per a experimentar la realitat en matèria de mobilitat que hi ha en Macarella. Son Saura i Cala en Turqueta. Ha estat una reunió molt profitosa entre tots els agents implicats per a poder introduir, a partir d’aquí, millores en els serveis de les platges de cara a l’any que ve”, explica el conseller de Mobilitat, Juan Manuel Delgado.

Macarella en cotxe?

Per altra banda, l’alcaldessa de Ciutadella, Juana Mari Pons, ha manifestat que és partidària de que a Macarella s’hi pugui tornar accedir amb cotxe, tot mantenint el bus, encara que han de ser aquestes reunions amb el Consell i els tècnics municipals que analitzaran els pros i contres de la proposta de l’equip de govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.