El Centre Bit Menorca acull la jornada “Realitat Augmentada i Realitat Virtual al servei de les PIMES”

L’auditori del Centre Bit Menorca acollirà el proper 21 de setembre a les 12,30 h. la jornada Realitat Augmentada i Realitat Virtual al servei de les PIMES. L’objectiu és donar a conèixer quines aplicacions reals i pràctiques tenen aquestes dues tecnologies per les PIMES, més enllà de l’oci.

Per això es comptarà amb Andreu Florit i Sergio Yagüe de REM Experience, empresa menorquina fundada al desembre del 2020 que desenvolupa solucions basades en Realitat Virtual, Realitat Augmentada i 3D. Aquesta empresa ja ha rebut diferents premis i reconeixements com el Connect´Up Start 2020 o el Premi d’Onda Cero Menorca 2022 a la categoria d’Economia i Empresa. Rem Experience ha desenvolupat projectes de formació per a empreses industrials i entitats culturals, i col·laborat amb diferents universitats com la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat de les Illes Balears (UIB). També ha desenvolupat la seva pròpia plataforma d’educació en Arqueologia (Archaeologist), un serious game que recrea vuit escenaris històrics diferents i que permet aprendre Arqueologia dins i fora de l’aula.

Andreu Florit és llicenciat en Sociologia per la Universitat de Barcelona i té un Màster en Sostenibilitat de la Universitat Politècnica de Barcelona. És un dels fundadors de REM Experience, on actualment exerceix les funcions de CEO.

Sergio Yagüe, full stack developer, és enginyer de Telecomunicacions per la UPC (1999), expert en desenvolupament de Realitat Virtual, Augmentada i Mixta per la Universitat Camilo José Cela i Màster en Màrqueting Digital i Xarxes Socials per l’Institut Internacional de Màrqueting. Actualment és el CTO d’Agrup Lab SL (REM Experience).

El programa de la jornada és el següent:

1. Introducció
2. Realitat Virtual/Realitat Augmentada
3. Avantatges de la Realitat Virtual/Realitat Augmentada a nivell transversal
4. Realitat Virtual/Realitat Augmentada i Intel·ligència Artificial a la Industria 4.0
5. Realitat Virtual/Realitat Augmentada per la Formació
6. Realitat Virtual/Realitat Augmentada pel Màrqueting
7. Realitat Virtual/Realitat Augmentada per obrir Noves Vies de Negoci
8. Vies de Finançament per la Realitat Virtual/Realitat Augmentada

A continuació tendrà lloc un aperitiu-networking.

Aquesta jornada està organitzada pel Centre Bit Menorca i forma part de l’encàrrec de gestió de la Direcció General de Recerca, Innovació i Transformació Digital de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Innovació a la Fundació Bit. Per assistir-hi cal emplenar aquest formulari d’inscripció: Formulari d’inscripció Jornada RA i RV Centre Bit

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.