Oberta la inscripció per als cursos de català de l’Institut d’Estudis Baleàrics

Fins al 15 de setembre els interessats poden inscriure’s als cursos de català de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB). En aquesta convocatòria, que va d’octubre de 2023 a gener de 2024, es recupera tota l’oferta presencial prepandèmia i el curs de llenguatge administratiu semipresencial.

12 municipis s’hi han adherit a l’oferta de cursos, dos més que l’any passat. El nombre de cursos també augmenta de 51 a 58, entre presencials, semipresencial, virtuals i en línia. S’ofereixen a Alaró, Andratx, Calvià, Consell, Eivissa, Inca, Llucmajor, Palma, Sant Joan, Sant Llorenç des Cardassar, Santa Maria del Camí i ses Salines.

La matrícula s’ha de fer de manera telemàtica a llengua.iebalearics.org. Les classes comencen la setmana del 2 d’octubre de 2023 i acaben la setmana del 15 de gener de 2024. Els presencials i virtuals consten de 75 hores; els semipresencials, 35 hores.

Llorenç Perelló, director de l’IEB, apunta que “en els propers mesos se seguirà treballant per augmentar l’oferta arreu de les illes i que no hi hagi demanda de persones que volen aprendre la llengua pròpia que no sigui coberta”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.