El conseller de la Mar i del Cicle de l’Aigua es reuneix amb l’Associació de Clústers Nàutics de les Illes Balears Juan Manuel Lafuente ha traslladat a l'entitat la col·laboració per part de la Conselleria, a través de Ports IB

El conseller de la Mar i del Cicle de l’Aigua, Juan Manuel Lafuente, s’ha reunit avui matí amb l’Associació de Clústers Nàutics de les Illes Balears. A la trobada ha participat el director general de Transport Marítim i Ports IB, Antoni Mercant, el president de l’Associació de Clústers Nàutics de les Illes Balears, Toni Salom, i el seu gerent, Pep Suasi.

El conseller ha traslladat a l’entitat la col·laboració per part de la Conselleria, a través de Ports IB, especialment en temes d’innovació, formació professional i de promoció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.