El conseller Jaume Bauzà rep els organitzadors de la fira Horeca Balears

El febrer del 2024 es durà a terme una nova edició d’HORECA Balears, destinada al sector de l’hosteleria i la restauració.

Aquest matí, el director comercial de la fira, José Luis Córcoles, ha presentat les novetats d’aquest any al conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, acompanyat pel director general de Turisme, Josep Aloy, i pel conseller insular de Turisme de Mallorca, Marcial Rodríguez.

HORECA Balears és el lloc de trobada per als professionals del sector de l’hostaleria i la restauració amb presència a les Illes Balears, lloc d´unió de professionals, expositors i visitants, en un ambient propici per establir acords comercials i descobrir les innovacions més recents del sector.

Els esdeveniments HORECA Balears tenen com a objectiu enfortir relacions comercials. Expositors i visitants acudeixen als esdeveniments per crear noves aliances.

Mallorca acollirà la seva 7a edició del 5 al 7 de febrer de 2024; Eivissa, la 3a del 26 al 28 de febrer, mentre que Menorca celebrarà del 19 al 21 de març la seva 2a edició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.