El Govern mostra la seva preocupació pel nou retard dels viatges de l’Imserso Bauzà: “La suspensió afectarà les destinacions, les empreses i els treballadors”

Arribada de turistes d'Imserso

El conseller de Turisme, Cultura i Esports del Govern, Jaume Bauzà, ha mostrat aquest dimarts la preocupació pel nou retard en els viatges del programa de l’Imserso, després que ahir el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals (TACRC) decidís mantenir la suspensió dels tres lots de l’Imserso per a la temporada 2023/2024 després dels recursos de Soltour, Nautalia i Mundiplan.

El Govern alerta que aquest nou retard podria ocasionar el tancament d’establiments i la manca d’activitats especialitzades els mesos d’octubre a desembre, un període clau perquè l’activitat econòmica es mantingui en els mesos de menor afluència turística.

“El manteniment de la suspensió és una mala notícia per a les empreses i els treballadors”, ha afirmat Bauzà, i ha instat el Govern d’Espanya que treballi per tal que el programa es posi en marxa com més aviat millor com cada temporada baixa, ja que per a molts establiments, tant hotelers com extra hotelers suposa allargar la temporada i mantenir els llocs de treball durant més temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.