La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural i l’IMEDEA col·laboren per donar a conèixer els pol·linitzadors de les Illes Balears

El Servei de Protecció d’Espècies de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, amb la col·laboració de l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats IMEDEA (CSIC-UIB), concretament mitjançant el projecte LIFE 4 POLLINATORS, i de l’il·lustrador i entomòleg Xavier Canyelles, ha editat un pòster divulgatiu dedicat al coneixement de les espècies de coleòpters de les Illes Balears.

Amb aquest, ja seran cinc els pòsters editats amb la finalitat de donar a conèixer els insectes pol·linitzadors de l’Arxipèlag. Els quatre anteriors havien estat destinats a les abelles, les vespes, les papallones i els sírfids. Aprofitant aquesta nova publicació s’ha reeditat el de les papallones, que havia quedat exhaurit.

Els interessats a obtenir-ne un poden posar-se en contacte amb l’adreça electrònica especies@dgcapea.caib.es i els informaran sobre com fer-ho. A més, els pòsters es podran descarregar gratuïtament en format PDF a través del següent enllaç.

Les il·lustracions i el disseny són obra de l’il·lustrador i entomòleg Xavier Canyelles. Per altra banda, l’assessorament i gestió del projecte ha anat a càrrec de la Doctora Anna Traveset i el Laboratori d’Ecologia Terrestre de l’IMEDEA (CSIC-UIB).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.