El PP lamenta que encara no es puguin comprar vols directes Menorca-Madrid més enllà d’octubre

El diputat menorquí al Congrés dels Diputats, Joan Mesquida, ha lamentat aquest dimecres que encara no es puguin comprar vols directes de Menorca-Madrid més enllà del mes d’octubre, “per la manca de previsió i agilitat en el procés de licitació de la OSP per part del Govern espanyol”.

Tot i que segons la Plataforma de Contractació de l’Estat la ruta d’Obligació de Servei Públic entre Menorca i Madrid es va adjudicar el 23 d’agost passat, el contracte encara no està formalitzat i la companyia adjudicatària no ha posat a la venda els bitllets de l’OSP, que ha d’entrar en funcionament a partir de l’1 de novembre.

Mesquida s’ha mostrat sorprès perquè en un procés que es duu a terme cada any, i que el Govern sap que ha d’estar en funcionament al novembre, s’acumuli tant de retard. “Els més perjudicats, com sempre, són els ciutadans, que no poden programar i organitzar els seus viatges amb suficient antelació i assegurar-se plaça als vols directes dels propers mesos, i les agències de viatge, que no poden gestionar les reserves. La ruta Menorca – Madrid té una alta demanda i és inacceptable que estiguem encara així”.

El PP Menorca exigeix al Govern més celeritat en el procés de cara a l’any que ve per evitar tots aquests perjudicis als ciutadans i les agències de viatge menorquines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.