La Policia Nacional i la Policia Local detenen quatre joves per agredir un altre grup amb vidres i una arma de perdigons Un és menor d'edat i va intentar amagar la seva actuació amb un passamuntanyes, el qual va agredir amb una pistola de perdigons un altre grup

El passat dissabte dia 26 d’agost, agents de la Policia Nacional i de la Policia Local a Ciutadella, van procedir a la detenció de quatre joves de 19, 21 i 29 anys, dels quals un de ells és menor d’edat, per acovardir greument i causar lesions a les víctimes en una zona d’oci de Ciutadella.

Els fets van succeir la matinada del dia 26 d’agost a les 06.30 hores a la zona des Plà de Sant Joan, quan un grup de joves, ara detinguts i dos amb nombrosos antecedents, es va trobar amb un altre grup de tres joves als que presumptament van oferir droga per vendre (cocaïna i pastilles concretament).

Després d’això, es va iniciar una disputa entre els dos grups, encara que ja la primera quadrilla ara detinguda, segons testimonis, havien donat problemes a altres joves durant la nit empenyent-los al mar fins i tot, donant el grup de quatre una pallissa amb cops i cops de puny inicialment, que moments seguits es va traslladar cap a la Plaça de la Font i va ser quan el menor d’edat es va posar un passamuntanyes i va treure una arma tipus pistola, simulant una execució sobre una de les víctimes que ja estava a terra apuntant al cap.

Seguidament l’home jove va realitzar diversos trets encoratjats pel seu grup perquè muntés l’arma i se’ls “carregés” amb amenaces del tipus “us matarem” o “treu la pipa i ara veureu”, segons han relatat les víctimes, encara que només es van produir lesions diverses per impactes (en una cama de la primera víctima i a la mà de la segona víctima) ja que, la pistola no era real sinó de perdigons, encara que la posada en escena va crear moments de pànic sobre les tres víctimes per la seva aparença de real a més d’apuntar-los al cap.

Mentrestant la resta d’integrants van agafar ampolles de vidre partint-les per atacar les víctimes i crear encara més temor sobre elles (es van produir almenys dos llançaments cap a les víctimes), a més de córrer darrere seu per tallar-los el pas i arraconar-los, tot això en unitat dacció i de manera coordinada entre els quatre.

Les víctimes són joves espanyols que estaven de vacances a l’illa i gaudien de la festa a la zona d’esbarjo, els quals han patit lesions constitutives de delicte i diversa consideració.

Finalment es van donar a la fuga els quatre homes fugint pels carrers cèntrics de Ciutadella ja que pel que sembla se’ls va acabar la munició i és per això que van deixar de disparar. Després de tot això, es va aconseguir localitzar i procedir a la detenció dels quatre com a presumptes autors de delictes d’amenaces greus i lesions amb instrument perillós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.