Menorca Talaiòtica - Unesco

Cinc periodistes de Polònia descobreixen l’oferta natural, cultural i gastronòmica de Menorca

Cinc periodistes procedents de Polònia visiten Menorca des d’ahir dimecres i fins diumenge amb la finalitat de conèixer les possibilitats que ofereix l’illa per a la pràctica del turisme actiu i les activitats relacionades amb la natura, així com des del punt de vista gastronòmic i cultural. Aquesta acció promocional ha estat organitzada per la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) i l’Oficina Espanyola de Turisme a Varsòvia amb l’objectiu de posicionar l’illa en els mercats centreeuropeus.

Es tracta de Katarzyna Sołtyk, del portal de spa Spaeden.pl; Bartłomiej Kaftan, de la revista National Geographic Traveller; Paweł Zapała, de la revista Swiat i Ludzie; Lidia Sulikowska, redactora de la publicació del sector mèdic, Gazeta Lekarska, i Wojciech Biegun, periodista de la secció de viatges del portal generalista onet.pt.

El programa previst inclou activitats relacionades amb la cultura, el turisme actiu, la natura i la gastronomia. Durant els primers dies, els periodistes recorreran el centre històric de Maó i visitaran el centre d’art Ca n’Oliver. A més, podran conèixer una pastisseria tradicional a Es Mercadal i pujaran a Monte Toro, per després realitzar una excursió en caiac per la costa nord de Menorca.

Els redactors polonesos també visitaran una típica granja menorquina, on podran observar com s’elabora el formatge i gaudir d’un esmorzar amb productes locals. Així mateix, coneixeran els processos de producció del vi, ginebra, cervesa i oli. A Ciutadella, els periodistes visitaran Can Saura – Museu de Ciutadella i conclouran la jornada amb una ruta a peu pel Camí de Cavalls, des de Son Bou a Sant Tomàs.

El programa dissenyat per a promocionar l’oferta cultural i gastronòmica de Menorca inclou la visita a una casa del segle XIX convertida en un hotel, on gaudiran d’un menú degustació vinculat al llibre ‘Art de la Cuina de Fra Roger’, de la mà de Pau Sintes, ambaixador de Menorca Regió Europea de Gastronomia, a més de conèixer el poblat talaiòtic de Torre d’en Galmés, a Alaior, i fer una ruta de paddle surf per la costa sud de l’illa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.