El Conseller d’Esports Joan Pons Torres anuncia un canvi de model esportiu i una forta inversió en les instal·lacions esportives de Menorca El departament ja està treballant amb un nou acord amb l'Ajuntament de Maó per a la reforma urgent i gestió de la pista d'atletisme

El conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Joan Pons Torres, s’ha reunit amb els regidors d’esports dels Ajuntaments de l’illa. Durant la trobada, ha anunciat un canvi de model esportiu a Menorca i una forta inversió en les instal·lacions esportives. “Des del Consell Insular de Menorca farem una forta aposta d’inversió en instal·lacions esportives i potenciarem a les entitats esportives i federacions amb més recursos i serveis perquè fomentin l’esport base i de rendiment”, explica el conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports.

El departament ja està treballant amb un nou acord amb l’Ajuntament de Maó per a la reforma urgent i gestió de la pista d’atletisme. A més, un altre dels grans objectius de la legislatura és saldar el deute històric amb l’atletisme de Ponent tenint unes instal·lacions apropiades a Ciutadella per a la pràctica d’aquest esport que suma ja més de 600 atletes federats a Menorca.

Finalment, l’equip d’esports del Consell s’ha compromès amb els Ajuntaments a invertir 610.000€ anuals en ajudes a instal·lacions esportives d’àmbit local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.