El president del Consell Insular de Menorca cesa la directora insular de Projectes Sostenibles i Cooperació local i internacional “Des d’aquest equip de govern estem compromesos amb la bona gestió i som responsables amb l’encàrrec i confiança que ens van dipositar els ciutadans a les urnes”, afirma Adolfo Vilafranca. 

El president del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, ha cessat aquest dijous, 14 de setembre, la directora insular de Projectes Sostenibles i Cooperació local i internacional, Marta Febrer.

El president ha pres la decisió davant de les notícies aparegudes avui als mitjans de comunicació. “Aquests comportaments són intolerables. Com a servidors públics, hem de ser molt escrupolosos amb la gestió que fem dels bens que són de tota la ciutadania. Per aquest motiu, he pres la decisió just he tingut coneixement directe del cas”, afirma el president del Consell Insular de Menorca.

“Des d’aquest equip de govern estem compromesos amb la bona gestió i som responsables amb l’encàrrec i confiança que ens van dipositar els ciutadans a les urnes”, afegeix Adolfo Vilafranca.

El cessament de Marta Febrer s’ha formalitzat aquest mateix dijous, i s’ha remès amb caràcter immediat per a la seva publicació al BOIB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.