El Teatre des Born presenta nova temporada i tanca l’estiu amb El Gran Final!

Aquest divendres 15 de setembre, a les 19 h, el Teatre des Born celebrarà la seva festa de presentació de la temporada 23/24 enmig de la plaça. Durant l’acte es donaran a conèixer més d’una vintena de nous espectacles i, seguidament, s’oferirà una funció gratuïta i per a tots els públics d’El Gran Final, de la companyia Bucráa Circus. En cas de pluja, l’acte es traslladarà a l’interior del Teatre.

La nova temporada, de la qual se’n presentaran les propostes de setembre a gener, inclou 22 espectacles diferents i més de 30 funcions. El teatre, la dansa, el circ, el clown i el cinema, entre altres gèneres híbrids, configuren un programa divers i que contempla tots els gustos.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.