L’Ajuntament agraeix, una vegada més, la implicació de tots els voluntaris de Sant Joan amb una bereneta La trobada informal i distesa es va celebrar dimarts fosquet a Es Pinaret

La trobada de dimarts, amb una bona representació dels voluntaris, (alguns no hi van poder assistir per raons professionals), va comptar amb la presència de la batlessa, Juana Mari Pons, la regidora de seguretat ciutadana, Raquel Pericás, el regidor de festes, Miquel Fullana i el cap de policia, Diego Pastrana.

La batlessa va agrair especialment la implicació i el compromís de tots els voluntaris, alguns nouvinguts i, la majoria, que ja han repetit durant els anys, la seva demostració d’estima cap a les festes, dedicant part del seu temps a què els jocs des Pla transcorrin amb més agilitat i seguretat per a tothom.

Els cinquanta voluntaris i voluntàries, indispensables per a la celebració dels jocs des Pla, van rebre un obsequi per part del consistori i van poder gaudir d’una bereneta mentre repassaren les anècdotes i records d’unes Festes de Sant Joan molt positives per a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.