Remuntada i tercera posició del Chica Txeca (Es Nàutic) en el Mundial de Creuers

Remuntada espectacular i tercera posició en la seva categoria per el Chica Txeca del Club Nàutic Ciutadella i els seus rergatistes, Toni i Josep Pons Faner en la primera prova de 48 hores en el Campionat del Món ORC a Dos 2023 que se celebra fins divendres i que organitza el Real Club Nàutic de Barcelona. La primera prova, que va abastar un total de 183 milles per a la Classe A i B, i 163 milles per a la Classe C, va dur als competidors des de Barcelona cap al nord-est, passant per les Illes Medes i la boia ODAS Begur, abans de tornar a Barcelona. A les 06.34:02 hores del matí del dimecres totes les embarcacions havien travessat la línia de meta i set tripulacions van abandonar la regata.

I el paper del Chica Txeca (CN Ciutadella) fins ara és més que positiva i anant de menys a molt més, fins a aconseguir aquesta tercera plaça final a Barcelona. Una regata que va exigir als germans Pons Faner molta implicació i esforç per aconseguir quedar tercers de la primera prova.

Un Mundial que es pot seguir en directe a través de la pàgina web oficial de bcnorcworld2023.com i tot el grup de la secció de creuers del Club Nàutic Ciutadella ha estat en tot moment pendents d’ells. Uns Pons Faner molt contents de la regata que van fer i veure el suport del seus companys.

Toni Pons, en representació de Chica Txeca, contava com els havia anat tot després de la primera regata del Mundial de Barcelona: “Bones sensacions i molt cansats perquè ha estat molt intensa però estem molt contents i de manera especial de la remuntada. A la primera part de la regata vam tenir molt poc vent, amb una tàctica que vam decidir anar cap a fora per agafar-ne més i amb entrar més pressió a terra ens vam quedar una mica al marge d’aquests inicis de la prova. Però després sí que vam complir una gran remuntada, especialment a la darrera nit, amb canvis de vela constants, girant les illes Medes, amb un canvi de vent de sud a nord inclòs».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.