Festa de vesins al carrer Vila Juaneda

El passat dissabte 9 de setembre un grup de vesins i vesines va organitzar, per primera vegada, una festa de barri pel carrer Vila Juaneda i voltants.

Prop d’un centenar de persones hi van participar. L’objectiu de la festa era que es poguéssin conèixer entre els vesins i vesines, sentir-se un poc més a prop i no tant aïllats i també passar una bona estona junts. Tothom en va quedar molt content i amb la petició que l’any que ve es torni a organitzar.

La festa va comptar amb la música d’un grup de guiterres “Dimecres cant” i amb la participació del grup de ball de Lindy Hop de Jazz Obert. Es va organitzar una rifa per cobrir les despeses de la festa que va ser possible gràcies a la col·laboració dels comerços i negocis del barri: Velos Joan, Galerias el Mueble, Ciutadella decoració, Ciutadella avarques, gimnàs Físics, Ulises, restaurant NIPA, serveis tècnics Hot$Cold, Centre automoció, Botiga Mestral, Colors retolació i amb la col·laboració especial den Juli, des Casino 17 de Gener i d’Allorens supermercats.

A tothom se li agraeix la col·laboració que ha fet possible aquesta festa al carrer pels vesins i vesines del barri que ajuda a fer pinya. I es fa una crida a que altres barris s’animin a organitzar aquest tipus de trobades que ajuden a no sentir-se tant aïllat entre els vesins i, a més, ajuden a compartir un moment de diversió.    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.