Avançam Alaior denuncia que la depuradora de Cala en Porter s’ha convertit en un femer

El grup municipal d’Avançam ha tingut accés a unes imatges on es demostra que l’ajuntament té les instal·lacions abandonades i s’hi acumulen fems de tota mena

Avançam Alaior denuncia que l’Ajuntament d’Alaior té les instal·lacions de la depuradora de Cala en Porter en un estat deplorable, amb les entrades sense tancar adequadament i on es va acumulant fems i tota mena de deixalles.

El grup municipal d’esquerres ha tingut accés a una sèrie de fotografies on s’observen munts de fems, residus d’obres i tot tipus d’electrodomèstics abandonats dins el recinte municipal.

Avançam recorda que fa tres anys que el batle, José Luís Benejam, es fotografiava a la mateixa depuradora anunciant que havien dut a terme el tancament de la depuradora, deixant-la en un complet bon estat. Evidentment, després d’aquesta actuació l’espai va quedar abandonat.

És per això que, Avançam ha enregistrat una pregunta per a l’equip de govern per demanar explicacions per la falta de manteniment d’aquest espai i que s’emprenguin mesures immediates per evitar que se continuïn acumulant residus en la zona.

El regidor d’Avançam, Víctor Ferrer, ha destacat que “l’Ajuntament té aquest espai municipal completament abandonat de fa temps, per açò, demanam que hi posin solució immediata i exigim explicacions als responsables per haver permès aquesta irresponsabilitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.