Ay Trick, Iseo Dodosound i Marina Tuset actuen aquest cap de setmana al festival Menorca Groove

Ha començat la setena edició del festival de música urbana que té lloc aquest cap de setmana, els 15 i el 16 de setembre, a Es Claustre de Maó. El festival reuneix alguns dels millors artistes locals i internacionals de diferents gèneres musicals per oferir tres nits de música en directe amb molt de groove.

Iseo Dodosound, Ay Trick, Marina Tuset i els Dj’s de Back Yaad i Dj Floro son els artistes que actuaran al Menorca Groove Festival durant aquest cap de setmana.

Després de l’èxit de l’edició del festival l’any passat, el festival s’ha convertit en un esdeveniment musical marcat al calendari musical de l’illa.

Els assistents al festival podran gaudir d’un ampli ventall de gèneres musicals, des de afro-beat fins al funk i al hip-hop, passant per el reggae, el dub, la música electrònica i el jazz.

Els artistes del Menorca Groove 2023

El cartell d’aquest any inclou a Iseo & Dodosound, un duo de Navarra creat l’any 2014, el seu estil barreja el reggae i el dub, i tenen fortes influències del trip hop; es tracta del grup que majors expectatives està generant per aquesta edició.

Ay Trick, una formació dels Estats Units de Funk-Soul Rock i Hip Hop;  Dj Floro, el gran DJ nacional de Radio 3, especialista en l’electrònica, l’afrobeat, la música de Brasil i africana; També tindrem a Back Yaad, la formació menorquina de reggae i dub en format soundsystem i finalment, la Marina Tuset, una cantant d’origen barcelonès que fa una barreja de pop, trip-hop, etc.

Dissabte 16 de Setembre

12pm – Groove Market a Es Claustre

9pm – Marina Tuset

10.30pm – Ay Trick

12pm – DJ Floro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.