El Col·loqui Josep Miquel Vidal “Humanisme i salut pública”, dedicat a la violència de gènere i l’art

El Col·loqui Josep Miquel Vidal “Humanisme i salut pública”, que s’organitza cada any en el marc de l’Escola de Salut Pública de Menorca (ESPM), tractarà la relació entre l’art i la violència de gènere en aquesta edició.

Aquesta activitat, oberta al públic, s’emmarca dins la celebració de l’Any Vidal, i pretén combinar l’humanisme i la salut pública. També és un homenatge a Josep Miquel Vidal i la seva implicació en la creació de l’Escola, ja que respon a la seva visió transversal del coneixement i de les interaccions entre àmbits científics i humanístics.

L’activitat comptarà amb les intervencions d’Ildefonso Hernández (conseller assessor de l’ESPM i membre de l’IME), Matíes Torrent (director de l’ESPM i membre de l’IME), i Christian Gil (metge i cantant), que conduirà la performance “La violencia de género a través del arte”, que tindrà lloc el dimecres 20 de setembre de 2023 a les 19.30 h a la Sala d’Exposicions Sant Antoni (s’Arraval, 32. Maó).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.